Kasi tabik spring kat followers

Saturday, 16 April 2011

Gambar budak sekolah _____ lucah

Zaman semakin maju, bak orang tua cakap dunia tanpa sepadan. Aku pon tak tau nk cakp apa lagi. Dulu aku tak pernah pon didedahkan macam2 seperti budak zaman sekarang. Ibubapa perlu lebih prihatin dan mengajar anak-anak mereka untuk membimbing ke jalan yang benar. Kalau ibubapa ajar salah atau cikgu pon ajar salah boleh merosakan masa depan mereka. Maka rosaklah kehidupan mereka.



Penyusunan ayat yang salah memang buat masalah.Aku pon problem dok susun ayatMasa ku sekolah rendah mmg ku xsuka dok susun2 perkataan ni. Susah kot masa budak2. Mana ku nk tau susun ayt dgn betoi.Silap susun ja salah makna. Walaupon ku makan la ubat perangsang minda, tongkat ali for strong memory tp ku still macam tu gak.Mungkin ku asyik minum ayaq semut kowt.huhuhu ^___^ .
"anda asyik minum ayaq yang kotor seperti ayaq semut, ayaq keroh or ayaq yg bekteria??? pakailah Penapis Air yg berkeloroq agar air yg anda minum itu dapat meluntoqkan bakteria"
Nie la contoh pelajar pada era zaman baru:






aku pon terkedu kot kalau jd cikgu.hahahha.
P/S: perkataan tempat kosong itu ialah ayat lucah. he3.jgn marah

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...