Kasi tabik spring kat followers

Sunday, 1 May 2011

| 5 Tandas Yang Terpelik

Di dunia ni macam-macam otak kreatif orang sampai banyak benda jadi pelik. Kalau dulu kita jumpa tandas je untuk buang air tp sekarang tandas dah jadi salah satu bisnes pelancongan dah. Tandas ang bersih dan cantik dah jadi salah satu tarikan pelancong.^__^! Aku ingat kalau ku nak melancong , aku nak gi tempat sejarah ke, tengok monumen ke, atau gi tempat yang cantik tapi tandas pon dah jadi tempat yang cantik dan menarik. Ni gambar tandas yang menarik dan pelik bagi aku:

Tandas & tempat main game pukul baseball

Macam mana la nak main game pukul bola baseball.hahahaha. fikir2kanlah


Tandas & tempat main game lumba kereta
Macam mana la nak contol speed kereta dan belok.??


Tandas yang menakutkan
Seriau aku nak buang air kat sini.hahaha


Tandas Mulut
Pergh.....geli kot 



Tandas buang air kecil sambil melukis
Macam mana la nak lukis????


Gambar-gambar sampingan:


Cenderahati yang mengelikan

sambil buang air besar jom kita sodoku.hahahah



3 comments:

  1. peh!
    mcm2 jenis ada ehhh.
    adoi la punnn

    ReplyDelete
  2. nak buat mcm mana punnn.....
    haha. tq sudi mengomen ye punn.haha

    ReplyDelete
  3. tudia, jumpa dah org kampung kat sini, hehe.... lama tak dgr cerita..?? hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...